2020-03-14 17:59:24

On-line nastava – UPUTA ZA UČENIKE

U svrhu organiziranja on-line nastave molimo sve učenike da urade sljedeće korake kako bi od ponedjeljka 16. 3. 2020. g. mogli prisustvovati on-line nastavi u prijepodnevnoj smjeni.

Svi učenici dužni su aktivirati svoj račun na Office 365 aplikaciji uz pomoć AAI@eduhr ukoliko to nisu do sada. Također potrebno je prijaviti se i u aplikaciju Yammer koja se nalazi unutar Office 365 aplikacije. Aplikaciju Yammer mogu pronaći u opciji više aplikacija unutar naredbe sve aplikacije na početnom zaslonu Office 365. Kada se prijave na aplikaciju Yammer, učenici trebaju pronaći grupu Druga srednja škola Beli Manastir – UČENICI i UČITELJI te se priključiti u istu.

 

Sve obavijesti učenicima o samoj nastavi u školi ići će preko aplikacije Yammer i grupe. Za svaki nastavni predmet i svaki razred, profesori će kreirati OneNote digitalne bilježnice ukoliko već ne koriste iste u nastavi. Za one predmete u kojima učenici već koriste digitalne bilježnice, nastavit će se koristiti iste. Ukoliko bude kakvih problema s pristupanjem digitalnim bilježnicama i radom u njima, profesori će obavijestiti učenike putem aplikacije Yammer o alternativnim načinima razmjene materijala za svoj predmet.

Želimo Vam svima uspješan rad i da ostanete zdravi, te Vas ovim putem još jednom podsjećamo da se pridržavate mjera opreza kako ne bi ugrozili svoje ali i zdravlje drugih.


Druga srednja škola Beli Manastir